sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Viikko 3

Maanantai

Maanantai päivän käytin koulutöiden tekoon. Minulla oli rästissä kotitenttejä ja muita kouluhommia. Päivän aika ei siis tullut muuta tehtyä, kun kouluhommia ja käytyä kaupassa. Illasta kävin vielä kävelemässä ja ulkona oli aika kova tuuli.




Tiistai

Tiistaina nukuin pitkään ja söin aamupalaa parvekkeella. Päivä oli lämmin, joten otin aurinkoa parvekkeella. Iltapäivällä lähdin tapaamaan Tuunia ja Ruusaa Sliemaan.







Keskiviikko

Keskiviikkona kävimme Tuunin kanssa Vallettassa sotamuseossa. Museo oli mielenkiintoinen, vaikka olenkin historiassa huono, joten en kaikkea ymmärtänyt. Museo oli tehty linnoitukseen, josta maltaa on puolustettu. Emme kuitenkaan päässeet käymään linnoituksen sisällä, olimme vain sen päällä olevissa huoneissa. Museossa oli myös huomioitu näkövammaiset, opastetauluilla ja liikuntarajoitteiset hisseillä ja rampeilla.


Torstai

Torstaina otin jälleen aurinkoa parvekkeella. Kävin myös pyörimässä Slieman kauppoja. Illalla kävin rantakadulla ja Irish pubissa, jossa tapasin vanhemman rouvan Australiasta hän oli erittäin mukava.


Perjantai

Nukuin torstain ja perjantain välisen yön todella huonosti. Olin aamukävelyllä jo klo 7.45. Koko aamupäivä ja päivä meni koti-ikävästä ja matkaväsymyksestä kärismiseen. Klo 15 lähdin Good Friday- retkelle. En oikein ollut varma, mistä minun piti mennä bussin kyytiin. Onneksi näin muutaman vanhemman henkilön seisomassa rivissä ja he olivatki menossa samalle retkelle. Vietin retkellä siis aikaa vanhemman pariskunnan kanssa, he olivat Kanadasta. Kuljetuksemme oli yli puoli tuntia myöhässä. Kerkesimme kuitenkin paikalle juuri ennen ensimmäistä paraatia. En tiennyt, mitä paraati esittää, mutta se oli hieno. Toinen paraati kertoi pääsiäisen tapahtumista. Paraati oli todella näyttävä, mutta kesti 2,5 tuntia, koska esiintyjät pysähtelivät koko aika. Minua harmitti kesto, sillä se vei fiilistä loppu paraatista. Illalla lähdin Tuunin ja Ruusan kanssa Pacevilleen.



Lauantai

Yöunet jäivät taas lyhyiksi ja koti-ikävä painoi vielä hiukan mieltä. Päivän aikana en tehnyt muuta kuin lepäilin ja kävin kaupassa. Illalla oli tarkoitus lähteä Pacevilleen, mutta väsymys iski ja päätin jäädä kotiin nukkumaan.


Sunnuntai

Edellisen illan päätös oli hyvä, sillä nukuin hyvät yöunet ja aamulla heräsin hyvällä fiiliksellä. Päivä meni taas kouluhommien teossa. Vaikka olenkin koti-ikävästä kärsinnyt, olen viihtynyt Maltalla ja reissu on ollut hauska ja opettavainen. Olen oppinut, että kyllä minä yksinkin pärjään :) On myös ollut kiva herätä aamuisin, kun melkein joka aamu on aurinko paistannut. Tykkäsin myös lomaviikostani, sillä sai levätä ja tutustua Maltaan. Kotona suomessa odottaakin taas koulu ja työt, jo. Ensi viikolla on maanantai ja tiistai vielä vapaata, mutta keskiviikkona pitäisi sitten palata takaisin töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti